Intet billede af Sahar Moeini
20162021

Publikationer pr. år

Hvis du har foretaget ændringer i Pure, vil de snart blive vist her.

Personlig profil

Forskningsbaggrund

Under min KBU i skadestuen fandt jeg hurtigt en interesse for patienter med akutte infektioner i deres kroniske fodsår. Således ønsker jeg at bidrage til litteraturens evidens for behandling. Min Ph.D. indbefatter derfor et randomiseret klinisk studie til afprøvning af en ny og simpel behandlingsmetode kaldet mosaik inforatio teknik.

Grundet min interesse for postoperative infektioner har jeg tidligere lavet registerforskning på Herlev Hospital, hvor jeg undersøgte forskellige risikofaktorer for infektion efter skulderalloplastik. Især mænd med revers skulderalloplastik viste sig at være i risiko. Et resultat som har vist interesse i ortopædkirurgien både nationalt, i Europa og nu også i USA. Projektet har været nomineret til best paper både på de europæiske kongresser SECEC og EFORT og til DOS som YODA best paper. Marts 2019 skal jeg præsentere projektet i USA på AAOS kongressen.

I 2016 blev artiklen ”Rasch analysis of the Western Ontario Osteoarthritis of the Shoulder index - the Danish version.” publiceret. Et projekt hvor jeg i samarbejde med mine medforfattere har valideret en PROM vha. en kompleks analysemetode ved navn Rasch.
For mig er statistik en stor interesse. Jeg synes statistiske modeller kan være et vigtigt redskab til at undersøge kliniske sammenhænge og dermed bidrage til optimering af patientcentreret behandling.

Eksterne ansættelser

University of Copenhagen

Fingeraftryk

Udforsk hvilke forskningsemner Sahar Moeini er aktiv inden for. Forskningsemnerne dannes ud fra forskerens forskningsoutput i portalen. Sammen former forskningsemnerne et unikt ’fingeraftryk’, som afspejler forskerens faglige profil.
  • 1 Lignende profiler

Netværk

Seneste eksterne samarbejde på lande-/områdeniveau. Dyk ned i detaljerne ved at klikke på prikkerne eller